REKA BENTUK & PEMBUATAN

CAD 3D dan PDM: Asas Pembangunan Produk Moden

Tambahkan ketangkasan yang sangat diperlukan pada proses pembangunan anda dengan menggunakan CAD 3D parametrik. Gandingkan dengan pengurusan data produk bagi memudahkan kerjasama yang lancar bersama pasukan kejuruteraan anda.


Baca dalam Bahasa Inggeris


Dapatkan PDMC untuk kegunaan komersial anda sebagai sebahagian daripada reka bentuk mekanikal hari ini!


Tambahkan dimensi lain pada reka bentuk anda.

Keperluan untuk lebih ketangkasan dalam reka bentuk dan dalam proses pembangunan secara keseluruhan, memerlukan pendekatan pemodelan moden. Ketahui cara menggabungkan perubahan reka bentuk dengan mudah, mendapatkan lebih nilai daripada model dan menggunakan semula data reka bentuk sedia ada dengan membuat model dalam 3D parametrik.


Dapatkan ebook PERCUMA ini: Mengapa Jurutera Perlu Merekabentuk dengan Parametrik 3D !


Isi borang di bawah dan kami akan menghantar ebook kepada anda.


Your Name (required)

Your Email (required)

Company name

Contact No#(required)

Help us fight spam by entering: captcha

Please remember to fill in the required field. You should receive an email from us with a link to download the ebook. Please feel free to email us at marketing@reliant-ds.com if you have any queries.Asas pembangunan produk moden.


Cipta model yang mudah diubah dan mudah difahami.

Mereka bentuk produk dalam 3D tanpa memerlukan tafsiran—supaya anda dapat melihat potensi isu lebih awal dan menyampaikan hasrat anda kepada pihak berkepentingan lain dengan jelas. Oleh kerana model didorong oleh parameter dan menjangkau hingga hasil terakhir, anda boleh membuat perubahan di akhir proses pembangunan dengan mudah dan semuanya dikemas kini secara automatik.


Mengawal fail reka bentuk dan membuat kolaboratif dengan mudah.

Pengurusan data produk dibina khusus untuk mengurus data CAD 3D, supaya anda boleh melakukan carian lanjutan, menyalin reka bentuk yang lengkap dan versi fail secara automatik semasa penghasilan reka bentuk anda. Ia juga memudahkan kerjasama dalam kalangan pasukan anda, jadi semua orang mempunyai akses kepada data yang sama tetapi anda tidak sekali-kali berisiko untuk mengganggu pekerjaan orang lain.

Manfaatkan lebih banyak data reka bentuk parametrik anda.

Aktiviti dari hulu ke hilir yang tidak terhitung—dari simulasi kepada pengaturcaraan mesin hingga konfigurasi produk—semuanya boleh dilakukan dengan lebih pantas dan lebih tepat dengan model 3D parametrik. Teruskan dengan menyepadukan PDM dengan sistem ERP anda untuk menukar bilangan bahan, menukar proses dan maklumat vendor atau pembekal.Bercakap dengan wakil jualan Autodesk

Biar kami bantu anda membangunkan keupayaan yang diperlukan untuk mencapai matlamat anda dengan Penyelesaian daripada Autodesk. Hubungi kami hari ini untuk mendapatkan nasihat percuma.

Your Name (required)

Your Email (required)

Company name

Additional Request
 Request Free Demo Request Free Consultation

Your queries and questions

Contact Number (Sometime email just doesn't reach, please let us follow up with you) (required)

Let us serve you better. How do you find us?

Help us fight spam by entering: captcha

Please remember to fill in the required field.